HTML

Friss topikok

  • doggfather: "KDNP tiszteletbeli párttagkönyvét, mely az aktuális 18. sorszámot viseli" Á, nincsenek olyan sok... (2014.11.14. 09:35) Te mit kérnél?
  • Pipas: Szerzőnk pesti munkanélküli bölcsész. :D (2014.06.22. 19:13) Füstöt, lábdobot, minisztériumot!
  • katolnai: tehetségtelen és fantáziaszegény szerző vagy, aki még ráadásul vulgáris is! ezt az izét tényleg hu... (2014.04.11. 17:42) Még tárgyakat a Nemzeti Múzeumba!
  • nemszólokmégegyszer: Orbán Viktor választási győzelmi beszéde /is lehetett volna/ Kedves egybegyűltek, magyarok, NERtá... (2014.04.09. 14:00) Víziók széles vásznon
  • agresszív kismalac: Állítólag több amerikai elájult, mikor meglátott valakit zsíroskenyeret enni. (2014.03.07. 15:01) A tökéletes zsíros kenyér

Címkék

2016 (1) Áder (1) adó (1) adócsalás (1) adómentesség (1) áfa (1) áfium (1) APEH (1) árak (1) augusztus 20 (1) Ausztrália (1) Azerbajdzsán (1) Bajnai (3) bálamadzag (2) barkács (1) Bear Grylls (1) Belváros (1) bili (1) bogrács (1) brüsszel (1) bunda (1) cigaretta (1) cigarettacsempészet (1) defláció (1) díszzászlóalj (1) dugó (1) ellenzéki összefogás (1) euró (1) Fazekas (1) fazekas (1) fényágy (1) flexelés (1) foci (3) Fodor Gábor (1) forint (1) főzés (1) gasztro (1) Goodfriend (1) grillezés (1) gumicsizma (1) Gyurcsány (4) harc (1) Harrach (1) használt autó (1) hátizsák (1) hatósági ár (1) havazás (1) heller ágnes (1) Hende (1) hivatal (1) holland (1) hungarikum (2) hús (1) húsipar (1) infláció (1) ital (1) ittas (1) jövedéki adó (1) jövő (1) karácsony (1) Kazahsztán (1) KDNP (1) keleti nyitás (2) kérések (1) kitiltás (1) kobra (1) költségvetés (1) könyvbemutató (1) kormány (2) Kövér (1) kumin ferenc (1) Lázár (1) magyar (1) Magyarország (1) magyar értéktár (1) Matolcsy (2) Mesterházy (2) minisztérium (1) minőségbiztosítás (1) MNB (2) NAV (1) Nazarbajev (1) Németh Szilárd (1) nemzeti (1) Nemzeti Múzeum (1) népesedés (1) nepper (1) Nigéria (1) október 23 (1) Orbán (2) Pálffy (1) pálinka (1) pálinkafőzés (1) Parlament (1) pihenés (1) Pintér Attila (1) pokol (1) pörkölt (1) reklámadó (1) rezsi (2) rezsidémon (1) Rogán (2) RTL (1) sajtószabadság (1) Schiffer (1) svéd (1) svéd tv (1) Szájer (1) szakácskönyv (1) Szanyi (1) székely kapu (1) széles gábor (1) Sziget (1) Szíjjártó (4) szittyó (1) szomszéd (1) szövetségi kapitány (1) támogatás (1) tanya (1) tanyaprogram (1) Tarlós (1) téli gumi (1) terv (1) tízparancsolat (1) torkos csütörtök (1) túlélés (1) tündérmese (1) ünnep (1) ünnepi beszéd (1) ünnepi műsor (1) űripar (1) űrstratégia (1) választás (1) választások (1) válogatott (1) valutaválság (1) Vámosi-Nagy (1) Varga (1) Vida Ildikó (1) vidék (2) vízió (1) Vona (1) wellness (1) wunderwaffe (1) zsíros kenyér (1) Címkefelhő

Te mit kérnél?

2014.11.13. 08:00 Kaufmannx

 

A Szabadság téren mindig történik valami, felgyújtanak egy székházat, tüntetnek, szobrot állítanak, most pedig egy remekbe szabott rövid komédiát láthattak az arra járók! Az egészet ki kellene jelölni, a Nemzeti Színház kihelyezett pódiumának. Parádés volt, aki szereti a komikumot, azon belül is a helyzet komikumot, az azonnal mentse le magának a Youtube-ról Vida Ildikó és a Andre Goodfriend találkozóját! Már ezért megérte ez az egész kitiltás, nem is érdekel ki az a másik öt szerencsétlen, vagy miért is vannak kitiltva! Ez pont elég volt nekünk, meggyőztek: Karinthy gyűrűt Vida Ildikónak és az egész HírtTV-nek!

 Az hogy az APEH (bocs) NAV elnök asszonya egy árva kukkot sem tud angolul, mondjuk meglepő, bár igaza van az összes magyar könyvelő tud magyarul, még az amerikai cégeknél is, miért is tudna angolul! Jah, jól van ez így! Mondjuk kissé elgondolkodtató, hogy úgy akar belovagolni az amerikai követségre, hogy nem tud velük beszélni. Komoly stratégiai megfontolásokat látok a háttérben, szinte kifürkészhetetlenül ravasz észjárásra utal az egész történet.

Elgondolkodtam viszont azon, hogy politikusaink, vezetőink mit kérjenek, ha diplomatákkal, külföldiekkel találkoznak, akik udvariasan megszólítják őket a köztereken (a Parlament kivétel, ott futóverseny van a kérdések elől)?

 Ezúton megosztom a javaslataimat, felajánlva azt a köznek, ingyé’, saját boldogulásukra, íme:

Csepreghy Nándor és Tove Skarstein (lefordítom: fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár és a norvég nagykövet) találkozása az Andrássy úton:

Csepreghy azonnal kérhetne egy bilincset egy közeli posztos rendőrtől, és a Kormány nevében őrizetbe veszi a nagykövet asszonyt, akit a TEK egy páncélozott járműben, a kényes helyzetre való tekintettel igen diszkréten rendőri felvezetéssel szállít a Gyorskocsi utcába.

 Szíjjártó Péter és Xiao Qian (lefordítom: Külgazdasági és Külügyminiszter és a kínai nagykövet) találkozása a Citadellán:

Szíjjártó azonnal tollat és papírt kér a Rádió riporterétől, majd gyorsan megfogalmaznak egy kereskedelmi együttműködési megállapodást, melyet aláírásukkal látnak el, majd közös kép készül háttérben a Parlamenttel és a Dunával, a Kossuth Rádió élőben jelentkezik a keleti nyitás fontos eseményről.

 Harrach Péter és Alberto Bottari de Castello érsek találkozása az jáki templom előtt (lefordítom: KDNP frakcióvezetője és a Vatikán magyarországi apostoli nunciusa, értsd nagykövet):

Harrach úr méltóságteljes férfi baritonján köszönti a nunciust, baráti kézfogás után kéri az érsek úr áldását a kormányzó párt (értsd KDNP) frakciójára, a Kormányra. A keresztyéni szeretet és összetartozás jeleként Harrach átadja a nunciusnak a KDNP tiszteletbeli párttagkönyvét, mely az aktuális 18. sorszámot viseli és a Mátyás templom ingyenes orgona hangversenyére szóló tiszteletjegyet.

 Varga Mihály és Iryna Ivaschenko találkozása a Hősök terén (lefordítom Nemzetgazdasági Miniszter és az IMF (Valutalap) magyarországi irodavezetője):

Varga miniszter úr nem kér semmit a mocskos IMF-től, hanem átadja nemzetiszínű szalaggal ellátott pendrive-on a 2015. évi költségvetést, és Matolcsy György jegybankelnök bekeretezett fényképét, majd gyorsan tovább halad. Gondolkodjanak el csak ezek a mocskok, hogy nélkülük is milyen sikeresek vagyunk!

 Németh Szilárd és Fabrizio Dassogno találkozása a Belgrád rakparton a Pomo d’oro étterem környékén (lefordítom: a FIDESZ képviselőcsoportjának rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának vezetője és a TIGÁZ elnök vezérigazgatója):

Németh képviselő úr azonnali magyarázatot kér Kiss Gusztáv Jakab derecskei lakos 2014. május havi gázelszámolásával kapcsolatban, amely alapján a TIGÁZ 254 Ft (bruttó) összegben magasabb számlát állított ki (mely véletlenül a táskájában van), mint ahogyan azt a rezsicsökkentés megszabta volna, illetve magyarázatot vár a számlában szereplő korrekciós tényező számítási módjára és alapjára, illetve átadja a számla egy Parlament elnöke által hitelesített másolatát is.

 Hende Csaba és Ivan Ivanovics Lucisin találkozása az Liszt Ferenc reptér csarnokában (lefordítom: honvédelmi miniszter és Oroszország budapesti katonai és légügyi attaséja):

Hende Csaba feles poharat kér, majd a mellényzsebből előkerül egy-egy laposüveg vodka és törkölypálinka, amelyet a baráti vállveregetés után kölcsönösen elfogyasztanak, nyelvükkel csettintve a jóféle itókák minőségére. Közben Hende miniszter úr informálisan tájékoztatja az attasét, hogy a kialakult nemzetközi helyzetre való tekintettel nem rendelte meg eddig a két darab 50 éves, de felújított és nagyon jó állapotban lévő, trágyaszóró gépekből átalakított AN-2 speciális felderítő gépeket 20 milliárd forintért a Magyar Honvédség speciális műveleti zászlóalja részére.

 

Áder János és Steven Fraye találkozása a Várnegyedben (lefordítom: Köztársasági Elnök és a közismert bűvész, művésznevén Dynamo)

Dynamo egy gyors bűvész trükköt mutat be a turisták jelenlétében, amelyben köztársasági elnöktől kért ezer forintosról eltüntet három nullát, valamint Simor András volt jegybank elnök aláírását Matolcsy Györgyére változtatja. Mindenki nagyon meglepet, Áder János türelmet kér és a közös kép kedvéért két percben ellazítja az arcizmait és begyakorol egy mosolyt. Az Elnöki sajtóiroda még a digitálisan javít a mosoly szélességén, mely később az MTI színes hírei között jelenik meg.

Gyurcsány Ferenc és Jean-Claude Juncker találkozása a Nyugati téren (lefordítom: Demokratikus Koalíció elnöke és az Európai Bizottság Elnöke)

Gyurcsány barátian üdvözli Junckert, majd több mappát ad át, melyeket hű társai Vadai Ágnes cipel mögötte. A mappákban az Alaptörvény (ejtsd Alkotmány), a Médiatörvény nyomtatott angol és magyar nyelvű példányai vannak, melyekben post-iten és sárga kiemelővel megjelölte azokat a részeket, melyek véleményük szerint ellentétesek az európai normákkal. Ezen túlmenően kéri a meglepett Junckert, aki gödöllői interpicit várja, hogy alkoholos filccel a szíve fölött tegyen egy aláírást és már szét is feszíti az ingét, mely szerinte a DK európai elkötelezettségét fogja szimbolizálni. Az aláírást Big Daddy Laca tetováló szalonjában este kivarrják, mely így az örökké valóságnak fog szólni, de ha baj lenne Laca garanciát vállal, hogy bármikor rátetovál és átalakítja azt egy csöcsös ördögre. Az eseményről Hajdú Péter és csapata forgat és a Frizbi exkluzív műsorban adja le az eseményt.

 Jómagam a fenti írásban szereplő közszeplőinktől kérek elnézést!

1 komment

Címkék: kérések kitiltás Gyurcsány Varga Harrach Áder Hende Szíjjártó Vida Ildikó Goodfriend

A bejegyzés trackback címe:

https://kaufmannx.blog.hu/api/trackback/id/tr436890925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.14. 09:35:24

"KDNP tiszteletbeli párttagkönyvét, mely az aktuális 18. sorszámot viseli"

Á, nincsenek olyan sokan. :D

de az egész poszt nagyon jó. :D
süti beállítások módosítása