HTML

Friss topikok

  • doggfather: "KDNP tiszteletbeli párttagkönyvét, mely az aktuális 18. sorszámot viseli" Á, nincsenek olyan sok... (2014.11.14. 09:35) Te mit kérnél?
  • Pipas: Szerzőnk pesti munkanélküli bölcsész. :D (2014.06.22. 19:13) Füstöt, lábdobot, minisztériumot!
  • katolnai: tehetségtelen és fantáziaszegény szerző vagy, aki még ráadásul vulgáris is! ezt az izét tényleg hu... (2014.04.11. 17:42) Még tárgyakat a Nemzeti Múzeumba!
  • nemszólokmégegyszer: Orbán Viktor választási győzelmi beszéde /is lehetett volna/ Kedves egybegyűltek, magyarok, NERtá... (2014.04.09. 14:00) Víziók széles vásznon
  • agresszív kismalac: Állítólag több amerikai elájult, mikor meglátott valakit zsíroskenyeret enni. (2014.03.07. 15:01) A tökéletes zsíros kenyér

Címkék

2016 (1) Áder (1) adó (1) adócsalás (1) adómentesség (1) áfa (1) áfium (1) APEH (1) árak (1) augusztus 20 (1) Ausztrália (1) Azerbajdzsán (1) Bajnai (3) bálamadzag (2) barkács (1) Bear Grylls (1) Belváros (1) bili (1) bogrács (1) brüsszel (1) bunda (1) cigaretta (1) cigarettacsempészet (1) defláció (1) díszzászlóalj (1) dugó (1) ellenzéki összefogás (1) euró (1) Fazekas (1) fazekas (1) fényágy (1) flexelés (1) foci (3) Fodor Gábor (1) forint (1) főzés (1) gasztro (1) Goodfriend (1) grillezés (1) gumicsizma (1) Gyurcsány (4) harc (1) Harrach (1) használt autó (1) hátizsák (1) hatósági ár (1) havazás (1) heller ágnes (1) Hende (1) hivatal (1) holland (1) hungarikum (2) hús (1) húsipar (1) infláció (1) ital (1) ittas (1) jövedéki adó (1) jövő (1) karácsony (1) Kazahsztán (1) KDNP (1) keleti nyitás (2) kérések (1) kitiltás (1) kobra (1) költségvetés (1) könyvbemutató (1) kormány (2) Kövér (1) kumin ferenc (1) Lázár (1) magyar (1) Magyarország (1) magyar értéktár (1) Matolcsy (2) Mesterházy (2) minisztérium (1) minőségbiztosítás (1) MNB (2) NAV (1) Nazarbajev (1) Németh Szilárd (1) nemzeti (1) Nemzeti Múzeum (1) népesedés (1) nepper (1) Nigéria (1) október 23 (1) Orbán (2) Pálffy (1) pálinka (1) pálinkafőzés (1) Parlament (1) pihenés (1) Pintér Attila (1) pokol (1) pörkölt (1) reklámadó (1) rezsi (2) rezsidémon (1) Rogán (2) RTL (1) sajtószabadság (1) Schiffer (1) svéd (1) svéd tv (1) Szájer (1) szakácskönyv (1) Szanyi (1) székely kapu (1) széles gábor (1) Sziget (1) Szíjjártó (4) szittyó (1) szomszéd (1) szövetségi kapitány (1) támogatás (1) tanya (1) tanyaprogram (1) Tarlós (1) téli gumi (1) terv (1) tízparancsolat (1) torkos csütörtök (1) túlélés (1) tündérmese (1) ünnep (1) ünnepi beszéd (1) ünnepi műsor (1) űripar (1) űrstratégia (1) választás (1) választások (1) válogatott (1) valutaválság (1) Vámosi-Nagy (1) Varga (1) Vida Ildikó (1) vidék (2) vízió (1) Vona (1) wellness (1) wunderwaffe (1) zsíros kenyér (1) Címkefelhő

Kezek a paplan alatt, avagy valaki figyel

2016.01.16. 18:10 Kaufmannx

 

Egy ideje olyan érzésem van, mintha figyelne bennünket valaki, sőt mintha lopakodna valami a sötétben. Ez az érzés különösen a hálószobában kerít hatalmába. Először csak néha éreztem, majd egyre gyakrabban, már az is előfordult, hogy csatakosan ébredtem fel rémálmomból. A feleségem is hasonló félelmekről számolt be. Mi lehet ez? Csoportos hallucináció, természetfeletti erők? Nah, mondjuk a mi hálószobánkban természetfeletti erő, a feleségem szerint még soha nem munkálkodott, hacsak a gyerekek reggeli ébresztő tevékenységét nem veszem figyelembe, az tényleg természetfeletti, amikor reggel ötkor úgy vágódik közénk, amihez képest az oroszok Cár-bombája könnyed gyufa lángocska csak. Szabó tanár úr szerint, ilyenkor amolyan csendes szemlélőként, meg kell figyelnünk a környezetünket, így feltárhatjuk az eredendő okokat, mi lehet a félelmünk oka! Én is így tettem.

Megfigyelésem során egyre több furcsaságot vettem észre. Egy régi Magyar Nemzet volt összehajtva az éjjeli szekrényem fiókjában, melyről Kövér László képe mosolygott ránk csendben, titokban, de határozottan, majd a DVD lejátszóban egy Ákos CD-t találtam egyik este. Nemrégen pedig a TV előtt elszundikálva egy Harrach Péter interjúra ébredtem az este. Brrr. Megvilágosodtam azonban, amikor meghallottam a legújabb csodát, nos igen KDNP ’cselekvési tervét’. Minden világos! Ez az!

Nos, a tervet átnézve azt gondolom, hogy a nagy Sztálin elvtárs, és legjobb tanítványainak is felcsillanna a szeme erre az ötletviharra! Azonnal nyúlna is a ’Szovjetunió hőse’ kitüntetésért a nagy generalisszimusz! Ha eddig nem tudtuk legyűrni, megállítani a népesedési problémákat, akkor ez lesz nekünk az új csodagyógyszer! Bár ugye a Vezénylő Tábornokunk tizenötmillió magyar miniszterelnöke, ami ugye önmagában is úgy jó ötven százalékos népesség gyarapodást okozott jó hat éve. Igaz, hogy a gondolatban becsatoltak nem jelennek meg a költségvetésben a befizetői, csak a kifizetői oldalon. Spongyát rá!

Szóval megvan ’ A Nagy Terv’, csendben megjegyzem, ennek a pártnak köszönhetjük a vasárnapi nyugalmat, meg szombati infarktust is, apropó Pista barátom szerint már a vasárnapi boltbezárás is ennek a tervnek lehetett a része. Hiszen ha nem tudsz menni sehova, nincsen nyitva semmi, akkor ugye csak ráfanyalodnak a férfiak a nőkre, vagy az asszonyaink egy Kövér interjú után túlfűtve egyszerűen leteperik apát a konyhában mosogatás közben! Átgondolva igaz lehet, sőt, gondoljunk bele az állam médiaszereplése mögött is ez lehet a szándék, hiszen a közmédiákon lévő nézhetetlen műsorok mellett beszáll most majd az Andy féle TV2 is, illetve ha végre sikerül pofán verni az RTL-t, akkor azok is bekussolnak vasárnap. Akkor láss csodát lesz idő sokasodni, mert ugye más szórakozás nem marad! Itt jegyzem meg, hogy a társadalom férfi tagjai számára még van egy menekülő út a sokasodás elől: a kocsma! Én már most szólok a KDNP-nek, hogy bár a nyerőgépeket betiltották, a cigiért is sétálni kell a kocsmázás előtt, a páleszt is meg lehet már főzni itthon, de a kocsma még nyitva van vasárnap! Hohó! Egy lyuk a rendszerben, amolyan aprócskának tűnő homokszem ebben a professzionális rendszerben. Mert ugye már Feró is megénekelte: „ a KOCSMÁBAN ott van a nagy élet” Innen jelzem, hogy ebbéli szellemi tevékenységem, mint afféle ötletgazda díjazásáért ezúton is szívesen jelentkezem, ha akadna egy kommunikációs tender indulnék is szívesen, természetesen egyedül.

Legeltessük végig szemünk és agytekervényeinket ezen A Terven, ahogyan Szabó tanár úr szokta mondani, nézzük meg mire is gondolhatott a szerző.

Ez egyik kedvencem, hogy valamiféle pénzbeli támogatás járna a párkereséshez, esküvőhöz, meg akár a hozományhoz. Hát kedves barátaim, látom magam előtt, amikor fiatalon befáradunk egy Kormányablakba szombaton délelőtt, húzunk egy sorszámot, kivárjuk a sort, majd az ügyintéző előtt könnyes szemmel elmondjuk, hogy este egy remek buli lesz, és hát lesznek ott csajok is, meg még az is lehet, hogy valaki kötélnek is áll, és ha lenne olyan jó a Magyar Állam, hogy ehhez hozzájárulna, mondjuk egy ötezressel. Ez megkönnyítené a dolgunkat, mert ugye vennénk belőle egy üveg vodák/pálinkát/likőrt meg egy kis sört, ami segít majd eddigi félelmeink feloldásához a női nemmel szemben. Erre az ügyintéző pötyörög picit a számítógépen, aláírunk egy A4-es oldalt két példányban (állami bürokráciacsökkentés jeleként), majd csendben átnyújtana a kasszából egy ötezrest! Ha az államot így képzeli el a KDNP, akkor ez vagy a legcoolabb állam lesz, vagy a KDNP a legcoolabb párt a világon. (a KDNP-s olvasóknak üzemen, hogy a cool jelentését megtalálják a google keresővel a világhálón, értsd internet)

Család- és Közösségépítési Államtitkárság felállítása is egy gyöngyszem. Gondolkodom, mi is lenne ennek a hivatalnak a feladata, napi munkája. Lenne újra minden vasárnap a falvakban és városokban a Művházakban társas tánc, amit hivatalosan monitoroznának. Remek ez, azért is jó ez, mert stadionok mellett lehetne építeni és felújítani művelődési házakat és tánctermeket. Táncház után üvegpörgetés, sőt a haladóbb szemléletű polgármesterek (nem merem a liberális szót használni) vetkőzős pókert is szervezhetnek késő este, ez már nem olyan közvetett hatás, mint egy táncház.

Természetesen jön az elnyűhetetlen nemzeti konzultáció a családok megerősítéséről! Remek, ha valami, akkor ezt tuti bejön és segíteni fog majd gyermek vállalni! Ez az ötlet pont olyan, mint a Cselekvési terv maga. Biztos megkérdeznek majd, hogy mi mikor szoktuk csinálni, milyen zene szól közben, lehet tervezni az állami adók műsorait. Köszönjük!

Szingliadó, hát kérem ez egy igazi gyémánt, amolyan csiszolatlan, Bridget Jones minimum beájulna. Azért ne felejtsük el, hogy adóelkerülésben világhatalom vagyunk! Papíron itt mindenkinek lesz állandó kapcsolata, azt mondjuk majd megnézem, hogy ezt hogyan kell majd bevallani…, és ami még jobb, a NAV (értsd APEH) hogy a bánatba fogja ezt ellenőrizni? Kijönnek majd környezettanulmányra, lesz egy ún dugásbevallási űrlap a SEX0116-os, amelyen mindkét fél évente nyilatkozik, kivel, hányszor volt együtt, persze anonim módon, csak az adószám megjelölésével, lezárt borítékban. De Tállai elvtárs, akarom mondani kolléga, mindenre képes! Azt hogy a befolyó 3 millió forintból, mely költségvetési tételt fogja az állam megvalósítani, az még kérdés, lehet vesznek Felcsútra egy új szökőkutat.

35-45 éves korosztályban az abortusz korlátozása nevű gondolatszikra, nos itt Rákosi elvtárs megelégedetten kacsint reánk, és átadja Dr. Bendának a Rákosi-kupát és a Kossuth-díjat is. Itt már csak az óvszer gyártók és forgalmazók külön adóját kellene valahogy törvényi erőre emelni és szép keretes lenne a történet, 9-10 hónap múlva már indulna is a népesedési mutató az egekbe! Sztálin elvtárs most venné elő a második Szovjetunió hőse kitüntetést. Ez az ötlet tükrözheti a párt igazi szellemiségét, ideológiáját.

És a koronaékszer kérem: a népesedési megbízott, ez az megvan, kész! Hátradőlhetünk! Ezzel mattot adunk a népességfogyásnak, ez a gyógyszere minden bajunknak. Minden 10 főnél nagyobb munkahelyen lesz népesedési megbízott. Érted! Reggel bemész, blokkolsz 7:50-kor nyomod a gombot munkaidő kezdete, aztán a blokkoló óra mellett egy másik terminálon benyomod teljesen anonim módon az adókártya lehúzásával, hogy hányszor csináltad odahaza tegnap. A munkaadó köteles munkaidő kedvezményt adni a munkahelyen egymást megkívánóknak, illetve intim szobákat felállítani, ne kelljen a dolgozónak a vágyait a raktárban suttyomban kielégíteni, mit is szólna ehhez a NÉBIH. Olyan jó, hogy ezek a biztosok egyre inkább meghonosodnak ismét a politikában, hogy most már ennek is lesz biztosa, tényleg boldogan pillant le ránk Rákosi elvtárs az égből. Lehetne külön fogadó órája is ennek a megbízottnak, ahol a dolgozók kötelezően önkéntes módon beszámolnának a nemi életükről, gondoljunk bele, amikor Kovács Géza segédmunkás népesedéi megbízottnak ecseteli a frissdiplomás Jolika a terveit a tegnap megismert Sanyikával. És persze lesz a népesedéi megbízottak Országos Konferenciája is, reméljük a jubileumi huszonötödiket is megélem, amikor a megjelentek közösen, felállva eléneklik a székely himnuszt és megkoszorúzzák az ismeretlen béranya emléktábláját a székház falán. Felemelő pillanat lesz. A Kárpátok Gániusza volt az utolsó a történelemben, akinek ilyen ötletei voltak, melyek tényleg kiemelték Romániát a nemzetek tengeréből.

Nem is véletlen, hogy a KDNP másnap el is határolódott az ötletektől, megkövetem őket. Igazuk van! Ettől nem is elhatárolódni kell, hanem a közelébe sem szabad(na) menni! Ha eddig nem tudtuk mi lett az OPNI kezeltjeivel, akkor lassan rájövünk. Bár a vasárnapi boltbezárás is hasonlóan indult, jót nevettünk, aztán szaladj végig Budaörsön egy vasárnap! Ugye-ugye!

Az érzésem, hogy valaki kotorászik a takarónk alatt és ez egyre nyomasztóbb, talán be is szeretne kukucskálni a hálószoba ablakán néha ez a valaki és jelenteni egy másik valakinek a CB rádión! Azért egy jó tanács a politikus uraknak, ha elkezdenek a zemberek gatyájában turkálni és hálószobájába pillantgatni ne lepődjenek meg, ha esetleg a társadalom lekever egy piszkos nagy sallert és rájuk uszítja a kutyát!

Tudom, hogy a népesség fogyása komoly probléma és majd nem fogok röhögni, amikor nem kapom meg a nyugdíjat, de talán vannak ennél az ötletbörzénél komolyabb munkák is. Én például, még ma este kiteszem a hálószobába Kövér László fotóját az ágyunk fölé, szúrós tekintettel, hogy tudjuk mindig ha lefekszünk mit is vár tőlünk az állam. Kérdés csak az, hogy Ők tudják-e mi mit várunk?

 

Szólj hozzá!

Címkék: népesedés terv KDNP

A bejegyzés trackback címe:

https://kaufmannx.blog.hu/api/trackback/id/tr798278034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása