HTML

Friss topikok

  • doggfather: "KDNP tiszteletbeli párttagkönyvét, mely az aktuális 18. sorszámot viseli" Á, nincsenek olyan sok... (2014.11.14. 09:35) Te mit kérnél?
  • Pipas: Szerzőnk pesti munkanélküli bölcsész. :D (2014.06.22. 19:13) Füstöt, lábdobot, minisztériumot!
  • katolnai: tehetségtelen és fantáziaszegény szerző vagy, aki még ráadásul vulgáris is! ezt az izét tényleg hu... (2014.04.11. 17:42) Még tárgyakat a Nemzeti Múzeumba!
  • nemszólokmégegyszer: Orbán Viktor választási győzelmi beszéde /is lehetett volna/ Kedves egybegyűltek, magyarok, NERtá... (2014.04.09. 14:00) Víziók széles vásznon
  • agresszív kismalac: Állítólag több amerikai elájult, mikor meglátott valakit zsíroskenyeret enni. (2014.03.07. 15:01) A tökéletes zsíros kenyér

Címkék

2016 (1) Áder (1) adó (1) adócsalás (1) adómentesség (1) áfa (1) áfium (1) APEH (1) árak (1) augusztus 20 (1) Ausztrália (1) Azerbajdzsán (1) Bajnai (3) bálamadzag (2) barkács (1) Bear Grylls (1) Belváros (1) bili (1) bogrács (1) brüsszel (1) bunda (1) cigaretta (1) cigarettacsempészet (1) defláció (1) díszzászlóalj (1) dugó (1) ellenzéki összefogás (1) euró (1) fazekas (1) Fazekas (1) fényágy (1) flexelés (1) foci (3) Fodor Gábor (1) forint (1) főzés (1) gasztro (1) Goodfriend (1) grillezés (1) gumicsizma (1) Gyurcsány (4) harc (1) Harrach (1) használt autó (1) hátizsák (1) hatósági ár (1) havazás (1) heller ágnes (1) Hende (1) hivatal (1) holland (1) hungarikum (2) hús (1) húsipar (1) infláció (1) ital (1) ittas (1) jövedéki adó (1) jövő (1) karácsony (1) Kazahsztán (1) KDNP (1) keleti nyitás (2) kérések (1) kitiltás (1) kobra (1) költségvetés (1) könyvbemutató (1) kormány (2) Kövér (1) kumin ferenc (1) Lázár (1) magyar (1) Magyarország (1) magyar értéktár (1) Matolcsy (2) Mesterházy (2) minisztérium (1) minőségbiztosítás (1) MNB (2) NAV (1) Nazarbajev (1) Németh Szilárd (1) nemzeti (1) Nemzeti Múzeum (1) népesedés (1) nepper (1) Nigéria (1) október 23 (1) Orbán (2) Pálffy (1) pálinka (1) pálinkafőzés (1) Parlament (1) pihenés (1) Pintér Attila (1) pokol (1) pörkölt (1) reklámadó (1) rezsi (2) rezsidémon (1) Rogán (2) RTL (1) sajtószabadság (1) Schiffer (1) svéd (1) svéd tv (1) Szájer (1) szakácskönyv (1) Szanyi (1) székely kapu (1) széles gábor (1) Sziget (1) Szíjjártó (4) szittyó (1) szomszéd (1) szövetségi kapitány (1) támogatás (1) tanya (1) tanyaprogram (1) Tarlós (1) téli gumi (1) terv (1) tízparancsolat (1) torkos csütörtök (1) túlélés (1) tündérmese (1) ünnep (1) ünnepi beszéd (1) ünnepi műsor (1) űripar (1) űrstratégia (1) választás (1) választások (1) válogatott (1) valutaválság (1) Vámosi-Nagy (1) Varga (1) Vida Ildikó (1) vidék (2) vízió (1) Vona (1) wellness (1) wunderwaffe (1) zsíros kenyér (1) Címkefelhő

Hová tűnt a rezsidémon?

2014.09.02. 23:11 Kaufmannx

 

A rezsi démon egyszerűen eltűnt. Persze fel is kiálthatnék: IGEN LEGYŐZTÜK! De valami azt súgja, hogy még lesznek nagy harcok, meg leszünk még védve rendesen. Végéhez közeledik a nyár, hűvösödik a Riviéra, közelednek az októberi választások, ez biztos előcsalja majd a gonosz rezsidémont, mint amikor medvék előbújnak a barlangjaikból a téli álmuk után. Jól ránk lesz aztán majd ijesztve.

De hol lehet most a rezsidémon?! Nagy talány!

Többféle hipotézis van, a leggonoszabb összeesküvés elméletek születnek meg ilyenkor a gondolatainkban. Ehhez képest a Kennedy gyilkosság, vagy a Holdra szállás pitiáner ügy.

Szerintem a rezsidémont rejtegetik, a lehetséges helyszín Lendvai utcai székház nyirkos, penészes pincéjében van egy vastag lánccal és lakattal lezárt, nehéz vasalt tölgyfa ajtó, melyet Kubatov legkeményebb emberei őriznek önkéntesen. Emögött az ajtó mögött egy apró helyiségben a falhoz láncolva ott a szörny, a démon. Azt pletykálják, hogy Németh Szilárd és Rogán Antal hetente egyszer lemennek és rettenetesen megkínozzák a démont: felolvasnak neki a Magyar Krónikából, megmutatják neki a különféle rendeleteket és törvényeket, amelyek az árcsökkentésről születtek, valamint amikor nincsenek ott, folyamatosan lejátszanak a démonnak egy válogatást, amelyen a zemberek megköszönik a rezsiharcosok munkáját, elmesélik mire költötték a temérdek pénzt, amelyet megtakarítottak. A legdurvább büntetés az amikor a démonnak megmutatják a Kormánytagokról készült fényképet, illetve felolvassák az MVM és az EOn közötti adásvételi szerződést, melyet a gáztározókról kötöttek. Az amerikaiak nem kegyetlenkedtek így az Abu Ghraib börtönben a foglyaikkal.

A másik teória az, miszerint a rezsidémon megszökött a FIDESZ rezsicsökkentési munkacsoportja elől és most bujkál. A jól értesültek szerint Sukoró környékén, egy lepusztult hétvégi házban rejtőzik, távol a szemektől. Úgy hírlik álruhát öltött, most olyan álballiberálisnak tűnik aki, csak gyomlálgat a kertben, szedi a paradicsomot, meg a körtét, néha elmegy a sarki kisboltba, vesz egy üveg olcsó sört, és két zsömlét. De ez csak az álca, mert a sukorói telek alatt egy komplett alagút és pincerendszer húzódik, amely közvetlen összeköttetésben van az öszödi üdülővel. Oda járnak hozzá titokban a bankárok, a multi cégek vezetői és a balliberális tábor prominensei, de előtte átülnek a nagy fekete Audikból, egyszerű, régi Opel Kadettba, az öltönyt és a szivart, kinyúlt nyakú kínai pólóra és klott gatyára cserélik. Egész este sutyorognak, kérik a tanácsát és a véleményét, a nemzetre törnek, kaviárt esznek és drága pezsgőt kortyolnak. Megígérik, hogy visszajuttatják a hatalomba, ha ők is hatalomra kerülnek, ármánykodnak. Még arra is volt példa, hogy tűvel kiszúrtak egy narancssárga FIDELITAS lufit, és fejjel lefelé rakták ki Orbán Viktor fényképét. Állítólag Gyurcsány és Bajnai is rendszeresen látogatja titokban, hoznak neki néhány nyugdíjszelvényt, amitől a démon szinte transzba esik és rá akarja vetni magát szegény nyugdíjasokra. Fertő és mocsok.

A harmadik elmélet szerint a rezsidémonnak van egy instant, por alakú változata, melyet kis zacskókban tartanak és a zacskók Habony Árpádnál lehetnek. A főtáncsadó pedig, amikor szükség van a szavazatokra és a népszerűségre, akkor egyszerűen elővesz egy kis zacskót, feltépi azt, majd a port egy FIDESZ-es reklámbögrébe szórja és forró vízzel felengedi. Kb 2-3 perc és készen is van a gyorsdémon. Ha kell egy sajtótájékoztatón, vidéken is be lehet vetni, mindenki el tudja készíteni és már lehet is szabadon engedni. Ilyenkor az aktuális szónok meglátja, vészt kiált, Németh Szilárd pedig azonnal elkezdi üldözni és irtani, melyet élőben közvetít a közmédia.

Szintén népszerű elmélet, hogy a rezsidémon amolyan dimenzióközi lény, folyton közöttünk van, de azt csak a kiválasztottak láthatják, mint Pataky Attila, vagy Széles Gábor, illetve a bérből és fizetésből élők. A politikusok, „vállalkozók, és /vagy oligarchák” számára a rezsidémon láthatatlan a hétköznapokban, nem része a szervi érzékelésnek, az csupán a választások és nagygyűlések idején jelenik meg számukra, mint egyfajta derengő sarki fény. A politikusok meg is idézhetik a rezsidémont, mindkét jelenéshez szükség van a közvélemény kutatási eredményekre, az egyfajta lakmuszpapír, illetve jelen esetben sámándob a rezsidémon számára.

Hallottam már azt is, hogy a rezsidémon Brüsszelben lakik, onnan küldik ide, adnak neki valami kettős mércét és megmondják neki, hogy nehogy tisztelni merje a magyarokat. Ez egy uniós démon, minden méretét és tettét uniós rendeletek szabályozzák és Jean-Claude Juncker kedvenc kisállata.

Nyugodjon meg mindenki, elő fog kerülni, sőt már elő is bújt egy pillanatra! Megmentésünk elkezdődik.

A képzelgéseimet folytatva remélem, hogy egyszer csak bejön végre egy felnőtt is a szobánkba, megsimogatja a fejünket, letörli könnyet az arcunkról, majd szépen elmondja, hogy nem kell félnünk, nincsen semmiféle démon, megvéd bennünket és aludjunk tovább nyugodtan. De szép is lenne félelmek nélkül élni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: választások rezsi Németh Szilárd rezsidémon

A bejegyzés trackback címe:

https://kaufmannx.blog.hu/api/trackback/id/tr776660703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása