HTML

Friss topikok

  • doggfather: "KDNP tiszteletbeli párttagkönyvét, mely az aktuális 18. sorszámot viseli" Á, nincsenek olyan sok... (2014.11.14. 09:35) Te mit kérnél?
  • Pipas: Szerzőnk pesti munkanélküli bölcsész. :D (2014.06.22. 19:13) Füstöt, lábdobot, minisztériumot!
  • katolnai: tehetségtelen és fantáziaszegény szerző vagy, aki még ráadásul vulgáris is! ezt az izét tényleg hu... (2014.04.11. 17:42) Még tárgyakat a Nemzeti Múzeumba!
  • nemszólokmégegyszer: Orbán Viktor választási győzelmi beszéde /is lehetett volna/ Kedves egybegyűltek, magyarok, NERtá... (2014.04.09. 14:00) Víziók széles vásznon
  • agresszív kismalac: Állítólag több amerikai elájult, mikor meglátott valakit zsíroskenyeret enni. (2014.03.07. 15:01) A tökéletes zsíros kenyér

Címkék

2016 (1) Áder (1) adó (1) adócsalás (1) adómentesség (1) áfa (1) áfium (1) APEH (1) árak (1) augusztus 20 (1) Ausztrália (1) Azerbajdzsán (1) Bajnai (3) bálamadzag (2) barkács (1) Bear Grylls (1) Belváros (1) bili (1) bogrács (1) brüsszel (1) bunda (1) cigaretta (1) cigarettacsempészet (1) defláció (1) díszzászlóalj (1) dugó (1) ellenzéki összefogás (1) euró (1) fazekas (1) Fazekas (1) fényágy (1) flexelés (1) foci (3) Fodor Gábor (1) forint (1) főzés (1) gasztro (1) Goodfriend (1) grillezés (1) gumicsizma (1) Gyurcsány (4) harc (1) Harrach (1) használt autó (1) hátizsák (1) hatósági ár (1) havazás (1) heller ágnes (1) Hende (1) hivatal (1) holland (1) hungarikum (2) hús (1) húsipar (1) infláció (1) ital (1) ittas (1) jövedéki adó (1) jövő (1) karácsony (1) Kazahsztán (1) KDNP (1) keleti nyitás (2) kérések (1) kitiltás (1) kobra (1) költségvetés (1) könyvbemutató (1) kormány (2) Kövér (1) kumin ferenc (1) Lázár (1) magyar (1) Magyarország (1) magyar értéktár (1) Matolcsy (2) Mesterházy (2) minisztérium (1) minőségbiztosítás (1) MNB (2) NAV (1) Nazarbajev (1) Németh Szilárd (1) nemzeti (1) Nemzeti Múzeum (1) népesedés (1) nepper (1) Nigéria (1) október 23 (1) Orbán (2) Pálffy (1) pálinka (1) pálinkafőzés (1) Parlament (1) pihenés (1) Pintér Attila (1) pokol (1) pörkölt (1) reklámadó (1) rezsi (2) rezsidémon (1) Rogán (2) RTL (1) sajtószabadság (1) Schiffer (1) svéd (1) svéd tv (1) Szájer (1) szakácskönyv (1) Szanyi (1) székely kapu (1) széles gábor (1) Sziget (1) Szíjjártó (4) szittyó (1) szomszéd (1) szövetségi kapitány (1) támogatás (1) tanya (1) tanyaprogram (1) Tarlós (1) téli gumi (1) terv (1) tízparancsolat (1) torkos csütörtök (1) túlélés (1) tündérmese (1) ünnep (1) ünnepi beszéd (1) ünnepi műsor (1) űripar (1) űrstratégia (1) választás (1) választások (1) válogatott (1) valutaválság (1) Vámosi-Nagy (1) Varga (1) Vida Ildikó (1) vidék (2) vízió (1) Vona (1) wellness (1) wunderwaffe (1) zsíros kenyér (1) Címkefelhő

Még tárgyakat a Nemzeti Múzeumba!

2014.04.11. 16:00 Kaufmannx

 

Orbán Viktor remek hátizsákja a Nemzeti Múzeumba kerül. Nos, azon kérdésre nem keresek választ, hogy: „Mi a picsának?”, töprengtem picit, mi kerülhetne még, mint személyes használati tárgy a Nemzeti Múzeumba politikusainktól?

Zavarba ejtően hosszú a lista, főleg ha az ember egy kellemes tavaszi napon egy nyeletnyi pálinkával megolajozza az agyműködését. Még azt tanácsolnám a Nemzeti Múzeum kurátorainak, hogy azonnal utazzanak el Észak-Koreába, most hogy ilyen elmélyült lett a két ország és vezetők viszonya egymással. Minden bizonnyal a nagy nemzeti Kim Ir Szen Múzeum dolgozói nagyon sok tanáccsal tudnak szolgálni a magyar kollégáknak, hogyan lehet igen igényesen, népművelő és ismeretterjesztő céllal kialakítani a tárlatot, valamint hogyan lehet azt eredményesen üzemeltetni, főleg ha látogatása kötelező minden általános iskolás korú gyermek számára, ezen kívül ajánlott a folyamatos kapcsolattartás és a szakmaiság elmélyítése szükséges a két ország munkatársai között.

Az egyik legfontosabb ereklye lehet Orbán Viktor hátizsákja mellett Szájer József iPad-je, amelyen az Alkotmányt (bocsánat, megyek megkorbácsoltatom magam), akarom mondani a Zalaptörvényt pötyörészte be Brüsszelben. Úgy ahogyan az van, kicsit újjlenyomatosan, használtan és éppen az alkotmány szövegén villogjon a kurzor. Tárlót úgy lehetne még nagyszerűbbé tenni, ha Kerényi Imre által jegyzett Alaptörvény egy díszkiadása is mellette lenne. A gránitszilárdságú Alaptörvény változásait, majd a gyűjtemény kurátorai fehér köpenyben és kesztyűben, egy gazdagon díszített eddinggel tartják majd karban folyamatosan, hozzá írnak, kihúznak részeket.

Áder János egy régi horgászkalapja és gumicsizmája. Egy nagyon személyes és intim része a köztársasági elnök életének a horgászkalap és a gumicsizma, amelyben órákat ponytozott kint a szabadban, talán egy-egy komolyabb hal esetében el is mosolyodott néha. Igen, ez az! Mutassuk meg, hogy az elnök úr egy igazán kedves, mosolygós ember! Tegyünk ki néhány fényképet a tárlóba a gumicsizma és a kalap mellé a legnagyobb fogásokkal, mosolyogva, még lehet olyan is lesz, amelyen az Elnök úr egy megbontott üveg sört is tart a kezében! Külön díj ellenében az érdeklődők bele is szagolhatnak a tárló levegőjébe.

Szíjjártó Péter repülőjegye Taskentbe, Üzbegisztánba, ahol Eljor Ganijev miniszter úrral folytatott személyes megbeszéléseket a keleti nyitás jegyében, amely után a magyar-üzbég kapcsolatok látványos fejlődésnek indultak, a magyar kumisz fogyasztás 2000%-kal növekedett összesen évi 20 literre! A tárlóban el lehetne még helyezni egy óriási, interaktív világtérképet, ahol fényes pontok jelzik az államtitkár által meglátogatott városokat, valamint egy számláló méri a megtett kilométereit.

Lázár János mi mást is ajánlhatna fel, mint az Audi S8-as egyik slusszkulcsát! A slusszkulcsot a kurátorok Hódmezővásárhely lobogójával díszített párnára helyezik. A tárlóban lesz még egy trafipax kép, melyre kézzel utólag írták fel a sebességet (231 km/h jíííhááá!). A tárlóban még helyet kaphat a Seuso-kincsek egy darabja is, amellyel a magyar emberek méltó hálájukat fejezi ki az államtitkár úrnak, a kincsek hazahozataláért.

Kövér László házelnök úr egy hajtincse, amelyet az EP képviseletből visszatérve vágatott le. A hajtincs egyfajta liturgikus tárgy, nemzeti címerrel, székely zászlóval díszített, különleges zafírüveg tartóba kerül elhelyezésre. A díszes ostensoriumot (értsd: ereklyetartó) a Nemzeti Múzeumból a Parlament őszi és tavaszi ülésszakának első napján a Parlamenti Őrség díszmenetben viszi el a Kossuth térre, amely előtt ünnepi állománygyűlést tartanak.

Németh Szilárd rezsibiztos utolsó gázszámlájának eredeti postautalványának befizető szelvénye, valamint egy folyamatosan pörgő számláló kerül még a tárlóba, amely azt a megtakarítást mutatja, amelyet a zemberek megspóroltak a rezsicsökkentéssel. Ezen kívül még egy interaktív képernyőn kerülnek bemutatásra azok a végtelenített és folyamatosan frissülő villáminterjúk, amelyekben kisemberek köszönik meg Németh Szilárdnak és a FIDESZNEK a rezsicsökkentést.

Tarlós István Sziget Fesztiválos karszalagja és egy sátorcövek. Köztudottan nagy barátja a Főpolgármester úr a Szigetnek, melynek emléket állítanak ezek a relikviák. Mindezek mellett kiállításra kerül egy titokban készült fénykép is, melyen Tarlós és Demszky Gábor műanyag pohárból sörözve, sakál részegen, egymásba karolva hallgatják a Skunk Anansie-t.

De még mielőtt szembeköpnek a Békementesek, átlapoztam a Ki kicsodát az ellenzéki pártok körében c. kiadványt, meghúztam a butykost és lássuk, milyen tárgyakat tudunk a Nemzeti Múzeum alagsorában kialakított, rosszul megvilágított tárlóiba kitenni az ellenzéki prominensektől.

Egy konzervált zöld alma, melybe beleharapott az egyik oldalon Schiffer András , a tárlóban kerül még kiállításra egy kis televízió, amelyen Schiffer András parlamenti beszédei futnak végtelenítve, illetve az ominózus paksi tiltakozáshoz használt hangosbeszélő is.

Vona Gábor gárdista mellénye egy élet nagyságú viasz babán, a háttérben egy égett uniós lobogó maradéka, egy üres benzines kanna és egy öngyújtó is. A tárlóban egy másik viaszbábun Vona mintás inge, kigombolt gallérral, széles mosollyal, előtte két kicsiny vizsla kutyus képe.

Egy apró tárlóba kerül elhelyezésre egy félig felbontott és elfogyasztott libamájkonzerv és egy bohócjelmez, amelyben Bajnait megtámadták. A tárló nagyon kicsi ezért a kurátorok már csak egy A4-es lapot tudnak benne elhelyezni, amelyen azon támogatások összege szerepel, amelyet a különféle amerikai támogatók utaltak Bajnaiék pártja részére.

Egy nagy és kivilágított tárlóban kapnak helyet Simon Gábor személyes tárgyai, bissau-guineai útlevele, néhány bankszámla kivonat, az összes vagyonbevallása, bilincsek, vezetőszárak, gumibot, rabruha és egy darab vas a cella rácsából. Az ügyészségi vizsgálat anyagait a kurátorok folyamatosan frissítik. A háttérben az MSZP, az Együtt-PM és a DK logója, Zuschlag portréja, illetve az elhíresült bohócos plakátok. Bekerül még egy pénzzel kitömött Nokiás doboz, valamint egy nájlon zacskó és pár köteg húszezres. A kompozíciót Kerényi Imre rendezi be a tárlóba, az aláfest zenét Varga Miklós és Pataki Attila szerzik közösen.

 

PS: A Seuso-kincsnek örülünk, azok mehetnének a Nemzeti Múzeumba a Szent Koronával együtt, a hátizsák meg maradjon valamelyik öltözőszekrényben.

1 komment

Címkék: hátizsák Orbán Tarlós Lázár Bajnai Sziget Schiffer Vona Szájer Nemzeti Múzeum Szíjjártó személyes tárgyak

A bejegyzés trackback címe:

https://kaufmannx.blog.hu/api/trackback/id/tr456017239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katolnai 2014.04.11. 17:42:16

tehetségtelen és fantáziaszegény szerző vagy, aki még ráadásul vulgáris is!
ezt az izét tényleg humorosnak találod?
az írás helyett inkább nyiss egy használtruha kereskedést, meglásd kaufmannkám az jobban fog menni!
süti beállítások módosítása